Labelprinters

CSB biedt een uitgebreid assortiment van printers aan. Van kleine draagbare modellen tot printers voor het zware industriële werk evenals kleuren etikettenprinters.
Werkt u met inline printers, print engines van verscheidene merken zijn ons ook niet onbekend en kunnen wij aanbieden.
Deze printers worden gebruikt in alle sectoren van de industrie: logistiek, productie, voedingsindustrie, retail, medische wereld.
Elke printer kan uitgerust worden met een groot aantal accessoires om maximaal tegemoet te komen aan de noden van elk soort gebruiker.

CSB bvba is de officiële verdeler van volgende topmerken: Toshiba TEC - Zebra - SATO - TSC - Honeywell - Epson.
Tevens werken wij met een eigen Technische Dienst die volledig op de hoogte is van bovenstaande merken.


Software

Met BarTender creëert u snel en professioneel hoogwaardige etiketten en plastic kaarten.
Als wereldmarktleider in de wereld van Windows etikettendruk biedt Seagull Scientific een oplossing die niets te wensen overlaat.
Gebruik het als stand-alone oplossing of geïntegreerd in andere softwaretoepassingen.
Het biedt uitgebreid printmanagement en geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor het de eerste keuze is in productie, magazijnbeheer en verkoop.

ZebraDesigner Pro barcode- en labeldesignsoftware maakt het maken van complexe labels op basis van vaste of variabele data éénvoudig.
ZebraDesigner Pro beschikt over een intuïtieve, Windows-gebaseerde interface en een WYSIWYG-etiketontwerper, plus RFID-mogelijkheden en wizards, printerconfiguratie en diagnostische tools voor printers.
De software helpt de mogelijkheden van de printer te verbeteren en de prestaties te maximaliseren.


satobartender