Computer Service Benelux biedt een uitgebreid assortiment aan, waar u onder meer ook de labelmachine kunt bestellen die perfect aansluit op uw onderneming. Van kleine draagbare modellen tot een labelprinter die het zware industriële werk aankan, evenals kleuren-etikettenprinters, ze zijn allemaal bij ons te kopen.Een labelmachine kopen voor alle sectoren

Werkt u met inline-printers? Printengines van verscheidene merken zijn ons ook niet onbekend en bieden we aan. Deze printers worden gebruikt in alle sectoren van de industrie: logistiek, productie, voedingsindustrie, retail, medische wereld, enzovoort. Elke labelprinter die u bij ons kunt kopen, kan uitgerust worden met een groot aantal accessoires die u eveneens bij ons kunt bestellen. Zo komen we maximaal tegemoet aan de noden van elk soort gebruiker. Computer Service Benelux is de officiële verdeler van volgende topmerken:

  • Toshiba TEC
  • Zebra
  • SATO
  • TSC
  • Honeywell
  • Epson

Tevens werken we met een eigen technische dienst vanuit onze winkel in Aartselaar die volledig op de hoogte is van bovenstaande merken. Wilt u een labelmachine bestellen bij Computer Service Benelux? Dan leveren we deze op uw bedrijfsadres eender waar in Vlaanderen, wat uiteraard geldt voor elk product die u bij ons kunt kopen.

Software voor de labelprinter die u bij ons kunt bestellen

Met BarTender van Seagull Scientific creëert u snel en professioneel hoogwaardige etiketten en plastic kaarten met de labelprinter die u bij ons kunt kopen. Als wereldmarktleider in de wereld van Windows etikettendruk biedt Seagull Scientific een oplossing die niets te wensen overlaat. Gebruik het als standalone oplossing of geïntegreerd in andere softwaretoepassingen. Het biedt uitgebreid printmanagement en geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor het de eerste keuze is in productie, magazijnbeheer en verkoop van de meeste mensen die bij ons een labelprinter bestellen. Door uw labelmachine bij ons te bestellen en kopen, verzekert u zich ervan dat u een kwalitatieve printer in huis haalt die helemaal aansluit bij uw werkzaamheden.

Ontdek ZebraDesigner Pro voor complexe labels

ZebraDesigner Pro barcode- en labeldesignsoftware maakt het maken van complexe labels op basis van vaste of variabele data eenvoudig. Door deze software erbij te kopen, haalt u nog meer uit de labelmachine die u bij ons kunt bestellen. Besluit u ZebraDesigner Pro te kopen en de labelprinter te bestellen? Dan beschikt u over een intuïtieve, Windows-gebaseerde interface en een WYSIWYG-etiketontwerper, plus RFID-mogelijkheden en wizards, printerconfiguratie en diagnostische tools voor printers. De software helpt de mogelijkheden van de printer te verbeteren en de prestaties te maximaliseren.

Schaf bij ons uw nieuwe labelmachine aan

Wilt u een labelprinter bij ons bestellen? Of wilt u eerst meer informatie voordat u een labelmachine gaat kopen? Vul dan een online offerteaanvraag in. Wij komen vervolgens heel snel bij u terug. Rechtstreeks contact met ons opnemen is mogelijk via ons telefoonnummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be of met behulp van het contactformulier. Een labelmachine bestellen en kopen was nog nooit zo gemakkelijk!satobartender