Radio-frequency identification tags, oftewel RFID-tags, stellen u in staat om informatie op te slaan via tags die in objecten zitten. In tegenstelling tot de meer bekende streepjescodes, is er op deze manier geen zichtlijn nodig om informatie te lezen. Computer Service Benelux is gespecialiseerd in deze RFID-tags. Voor elke toepassing zoeken we een gepaste oplossing, dit volledig naar de wens van de klant. Dit kan gaan van Track & Trace tot volledig uitgewerkte magazijnapplicaties.

Voordelen van RFID-tags

Aan het gebruik van deze technologie zijn veel voordelen verbonden. Zo is er geen fysiek contact meer nodig om codes te lezen, en kunnen vele verschillende tags tegelijkertijd gelezen worden binnen een paar seconden. De tags kunnen ook meer data bevatten dan barcodes. Daarnaast is het vervalsen van deze tags een stuk moeilijker, en worden ze sneller opgemerkt. En waar streepjescodes soms onleesbaar kunnen worden door weersomstandigheden of vuiligheid, blijft de informatie op RFID-tags beschikbaar.

Ontdek de vele mogelijkheden

RFID-tags zijn inzetbaar in heel wat verschillende rollen.

  • Om het lokaliseren van goederen tijdens transporten te vergemakkelijken;
  • Bij het automatisch registeren en inventariseren van goederen, aan hoge snelheid en zelfs op ruime afstand;
  • Als hulpmiddel om winkeldiefstal tegen te gaan, de tags zijn veel moeilijker van producten te verwijderen dan barcodes of pasjes;
  • Bij de identificatie van ziekenhuispatiënten;

Ontdek ons magazijn vol toppers

Computer Service Benelux staat voor u klaar om u te helpen met RFID-tags en andere scanner- en computerservices. Bij ons in Aartselaar (nabij Antwerpen) vindt u alleen de beste producten van de beste merken. Van een Evolis kaartprinter tot apparaten van Zebra, Toshiba Tec en meer, bij ons vindt u het allemaal. Wij leveren deze vervolgens op uw bedrijfsadres, waar dan ook in Vlaanderen. Na aankoop kunt u altijd terecht bij onze technische dienst.      

Laat van u horen

Vul de offerteaanvraag in om het aankoopproces van uw RFID-tags te starten. Om ons rechtstreeks te contacteren, kunt u altijd bellen naar +32 (0)3 877 03 33, mailen naar info@csb.be of ons online contactformulier invullen. Wij komen hoe dan ook zo spoedig mogelijk bij u terug!