Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Een Evolis kaartprinter aanschaffen is een goed idee als u een echte Europese topper aan uw kantoormachine-arsenaal wil toevoegen. Zeker als u voor uw onderneming vaak plastic kaarten dient af te drukken, en dit snel, gemakkelijk, kwalitatief én direct op locatie wil doen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Maak een sprong in kwaliteit dankzij een Evolis kaartprinter   

Met een direct-to-card kaartprinter van Evolis print u zelf plastic kaarten van topkwaliteit, in te zetten als ID-badges, loyalty cards, vervoerskaarten, lenerspassen en nog veel meer. Deze PVC-kaarten zijn eenvoudig te printen en bovendien zeer hygiënisch. Lamineren hoeft niet meer wanneer u in het bezit bent van een Evolis kaartprinter! Bij Computer Service Benelux koopt u deze en andere topmachines als labelprinters en industriële scanners met groot gemak, en van de beste merken op de markt bovendien. Vanuit onze winkel in Aartselaar (nabij Antwerpen) leveren wij deze apparaten aan uw bedrijfsadres, waar in Vlaanderen u ook gevestigd bent. U kunt dan ook steeds gebruikmaken van onze technische dienst in geval van vragen of problemen.

Vul uw offerteaanvraag in

Koop bij ons die kaartprinter van Evolis waar u uw oog op laten vallen hebt! Vul simpelweg de offerteaanvraag in om het balletje aan het rollen te brengen. Ons rechtstreeks contacteren kan ook altijd, via ons contactformulier, telefoonnummer +32 (0)3 877 03 33 of e-mailadres info@csb.be.  

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.