Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Met de labelprinters en -machines van Computer Service Benelux kan iedereen een goede lenerspas laten maken. Ze zijn multi-inzetbaar en bruikbaar in elke sector. Ontdek ons aanbod vol topapparaten van gerenommeerde merken als Zebra, Honeywell, Toshiba Tec en meer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Een lenerspas, ID-kaart of loyalty badge laten maken

Met een professionele printer van Computer Service Benelux laat u kwalitatieve kaartjes drukken die het aanzien van uw zaak of dienst ongetwijfeld een grote boost zullen geven. Bibliotheken laten natuurlijk altijd een lenerspas maken voor nieuwe leden. Daarom is het handig om zelf een labelmachine in huis te hebben. Op Computer Service Benelux vindt u verschillende soorten kaartprinters, allemaal met hun eigen sterktes en voordelen. Ontdek ons aanbod nu online, en krijg uw printer of labelmachine door ons bezorgd op een adres naar keuze. Vanuit onze winkel in Aartselaar (nabij Antwerpen) bezorgen we in heel Vlaanderen.

Laat ons weten wat u wil

De topprinter waarmee een mooie lenerspas laten maken een fluitje van een cent wordt, vindt u ongetwijfeld terug in ons ruime aanbod. Vul een online offerteaanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het koopproces op te zetten. Wij zijn natuurlijk ook rechtstreeks te bereiken op ons telefoonnummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be of via ons online contactformulier.     

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.