Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Bent u op zoek naar de beste apparaten om kaartjes mee te drukken die in Vlaanderen beschikbaar zijn? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod vol printers van gerenommeerde merken als Zebra, Evolis en Toshiba Tec.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Deze printers laten u de beste kaartjes drukken van heel Vlaanderen

Moet u voor bedrijfsdoeleinden vaak kaartjes laten afdrukken en verspreiden? Computer Service Benelux heeft een hele resem topprinters in de aanbieding die uw creaties ongetwijfeld een extra professioneel aanzien geven. Met een kaartprinter van Zebra maakt u gemakkelijk allerhande kaarten en pasjes van toegangskaarten tot creditkaarten en lenerspasjes. Terwijl de kaartprinter van Evolis hier ook uitermate geschikt voor is, zeker wanneer u er een heleboel wil afprinten. Wij leveren vanuit ons hoofdkwartier in Aartselaar (bij Antwerpen) de topapparaten waarmee u binnenkort de beste kaartjes laat drukken, met veel plezier op uw bedrijfsadres, waar dan ook in Vlaanderen.

Bestel bij ons de beste printers

Hebt u dus nood aan een printer waarmee u de meest professionele kaartjes van Vlaanderen kan drukken? Ontdek ons ruime aanbod kaartprinters en vul de offerteaanvraag in om de bal aan het rollen te brengen. U kunt ons ook steeds rechtstreeks contacteren op ons nummer +32 (0)3 877 03 33 of e-mailadres info@csb.be. Of door het contactformulier op de website in te vullen, natuurlijk.  

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.