Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Wilt u een Zebra kaartprinter bestellen? Dan kunt u binnenkort etiketten laten printen van een nog hogere kwaliteit aan een nog hoger volume dan u nu gewend bent. Bekijk ons ruime assortiment en vindt de printer van Zebra die optimaal bij uw werkzaamheden past en u dus graag zou willen kopen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Voordelen van de Zebra kaartprinter

Druk snel en eenvoudig plastic kaarten en passen met behulp van de Zebra kaartprinter. Studentenkaarten, loyalty cards, creditkaarten, toegangspassen, etiketten en meer, ze zijn allemaal even vlot af te printen dankzij Zebra, en dit in vele ontwerpen. Bij Computer Service Benelux beschikken we over een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten printers van dit topmerk. Voor elk doeleinde en elke prijsklasse valt er dus bij ons wel een Zebra printer te kopen/bestellen.

Bij ons een printer van Zebra kopen

Komt u bij ons een printer van Zebra bestellen? Wij zorgen dan dat we het product op elk gewenst adres in Vlaanderen leveren. Vanuit ons hoofdkwartier in Aartselaar (nabij Antwerpen) bezorgen we u uw nieuwe Zebra kaartprinter, waar in Vlaanderen u ook gevestigd bent en pasjes en etiketten wil printen. Daarnaast verlenen we ook achteraf technische- en computerservice. Gaat u uw Zebra printer bij ons kopen en krijgt u onverhoopt problemen wanneer u uw etiketten wilt printen? Onze technische dienst staat steeds te uwer beschikking!

Ontdek ons aanbod vol printers

Maak het printen van kaarten, etiketten en dergelijke gemakkelijker door bij ons een printer van Zebra te bestellen. Of van een ander kwaliteitsmerk, want bij Computer Service Benelux heeft u keuze uit een ruim assortiment kaartprinters van merken die allen tot de toppers in hun vakgebied behoren. Naast Zebra kunt u bij ons ook een printer van Honeywell of Toshiba Tec labelprinter kopen. U kunt ons uiteraard altijd contacteren voor hulp bij het bestellen van uw nieuwe (Zebra) kaartprinter, wij staan u graag bij!

Bestel vandaag nog uw nieuwe Zebra kaartprinter 

Een printer van Zebra bestellen bij Computer Service Benelux betekent plastic kaarten, passen en etiketten printen van een hogere kwaliteit, aan een verhoogd tempo. Eerste stap in het kopen van een printer van Zebra of een ander merk is het invullen van een offerteaanvraag! Heeft u vragen? Stel ze dan en neem contact op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +32 (0)3 877 03 33 of te mailen naar info@csb.be.      

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.