Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Met een Toshiba Tec labelprinter print u labels en barcodes als nooit tevoren. De printer is eenvoudig te integreren in elk bedrijf. Ze zijn veelzijdig en vrijwel overal inzetbaar; van kantoren en magazijnen tot aan het openbaar vervoer en de evenementensector. Vrijwel iedereen kan een Toshiba Tec labelprinter gebruiken, omdat het een uiterst gebruiksvriendelijk product is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Waarom een Toshiba Tec labelprinter?

Als u voor uw werk vaak met labels en barcodes werkt, dan is het bezitten van een printer die hier speciaal voor gemaakt is absoluut geen overtollige kost. Labelprinters van Toshiba Tec komen in vier varianten: een draagbare printer, desktop printer, mid-range printer en industriële printer. Zo vindt u in ons aanbod zeker de labelprinter van Toshiba Tec die precies aansluit op de werkzaamheden van uw bedrijf. Neem een kijkje in ons aanbod van kaartprinters om deze en andere printers van topmerken te bekijken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het lint voor uw labelprinter, en natuurlijk ook voor een bijhorende barcodescanner.

Sla uw slag in ons aanbod

Vanuit onze zaak in Aartselaar (nabij Antwerpen) levert Computer Service Benelux uw labelprinter van Toshiba Tec of andere bestellingen op uw bedrijfsadres, waar in Vlaanderen u zich ook bevindt. Om het bestelproces te beginnen, dient u een offerteaanvraag in te vullen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug! Voor rechtstreeks contact zijn we ook steeds te bereiken op ons nummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be, en via het contactformulier op de website.     

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.