Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Wendt u tot Computer Service Benelux en bestel bij ons snel en probleemloos het lint voor in uw labelprinter aan een scherpe prijs. Vanuit ons hoofdkwartier in Aartselaar (nabij Antwerpen) brengen we deze linten vervolgens naar het adres van uw keuze. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende lintpapier en hoeft de machine nooit te sputteren wegens een gebrek aan lint.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Het lint voor elke soort labelprinter bestelt u hier

Zoekt u lint voor uw labelprinter? Wij beschikken over een groot aanbod linten. Kijk ook naar het merk van uw printer, omdat dit grotendeels bepaalt welk lint geschikt is. Het type lint voor uw labelprinter is belangrijk en bepaalt onder meer de levensduur van de printer. Wilt u graag een opdruk die lange tijd leesbaar blijft? Of liever een die korte tijd leesbaar is? Er zijn verschillende typen linten op de markt:

  • Wax
  • Wax-resin
  • Resin

Ze hebben ieder hun eigen voordeel en kenmerken. Laat u eventueel adviseren door onze specialisten. In ons ruime aanbod linten voor labels vindt u alleen lint van hoge kwaliteit, ideaal geschikt voor de labelprinters van Toshiba Tec en andere topmerken. Bekijk ons ruime aanbod, waar u bovendien ook de nodige eersteklas barcodescanners zult aantreffen.

Laat ons weten wat u wenst

Wij zijn er om u te helpen! Vul uw online offerteaanvraag in en wij nemen spoedig contact met u op betreffende de aankoop en levering van het lint voor uw labelprinter en overige bestellingen. Wij zijn ook steeds te bereiken op het nummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be of via ons online contactformulier in geval van vragen of opmerkingen.     

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.