Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Met een barcode kunnen gegevens in een mum van tijd verwerkt worden, maar om dit proces te verwezenlijken hebt u natuurlijk wel een barcodesoftware nodig. Hierin hebt u absoluut veel verschillende opties. Voor elke sector is wel een geschikte barcodesoftware beschikbaar. Computer Service Benelux helpt u hier graag bij.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Wat is barcodesoftware?

Barcodesoftware stelt u in staat om voor uw onderneming cruciale data op te slaan in de vorm van barcodes bestaande uit getallen en lijnen van verschillende breedtes. Laat deze lezen door een laserscanner en u krijgt meteen een schat aan informatie voorgeschoteld: voorraadniveaus, productlocaties, grondstoffen en meer. Een barcodeprinter is dan wel nog nodig om de via barcodesoftware verkregen codes aan te brengen op uw producten.

Maak uw keuze

Er zijn verschillende soorten barcodesoftware in de omloop, zoals:

  • Zebra ZDesigner
  • BarTender
  • Prisym
  • NiceLabel

Vraag gerust bij ons na welke merken het meest geschikt zijn voor uw onderneming, en hoe u deze het beste inzet.

Bel of mail ons in geval van vragen

Als autoriteit op het gebied van kantooraccessoires is Computer Service Benelux vanuit Aartselaar (nabij Antwerpen) altijd aan te spreken in geval u vragen hebt over barcodes en de bijhorende software. Contacteer ons via ons telefoonnummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be of door ons online contactformulier in te vullen.

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.