Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Barcodes (ook wel streepjescodes genoemd) zijn niet meer weg te denken uit het leven van vandaag. Iedere barcode bestaat uit streepjes van verschillende diktes, die corresponderen met een reeks getallen. Op deze manier worden codes gecreëerd die met een scanner geïdentificeerd kunnen worden. Bij Computer Service Benelux verkopen wij producten om deze codes zowel te scannen als zelf te printen, en wel van de beste topmerken als Zebra en Toshiba Tec. Ontdek snel ons aanbod!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Barcodes optimaliseren de werking van uw onderneming  

Magazijnen, winkels, bibliotheken, luchthavens, ziekenhuizen; op al deze plekken wordt met barcodes gewerkt om producten te identificeren, snel informatie te bekomen en diverse (productie)processen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Werkt u in een sector waar deze barcodes alomtegenwoordig zijn, dan is het natuurlijk belangrijk dat u ook beschikt over barcodescanners om alle informatie correct te lezen, en barcodeprinters om kwalitatieve barcodes te printen. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod en blijf achteraf ondersteund worden door onze technische dienst.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen

Vanuit onze winkel in Aartselaar (nabij Antwerpen) bezorgen wij uw bestelling, waar in Vlaanderen u zich ook bevindt. U vult gewoon de offerteaanvraag in, wij contacteren u zo snel mogelijk en brengen de bal aan het rollen. Voor u het weet scant en print u barcodes als nooit tevoren. Voor vragen en opmerkingen, bel +32 (0)3 877 03 33, mail info@csb.be of vul ons online contactformulier in.

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.