Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Met een healthcare scanner wordt het scannen van barcodes aan de bedden van patiënten mogelijk. Hierdoor wordt het voor medisch personeel gemakkelijker om medicatie te controleren, tests te bestellen, patiëntgegevens te raadplegen, en zoveel meer. De healthcare scanner ontvangt natuurlijk informatie over de patiënt. Dit betekent dat informatie verzonden en ontvangen wordt. Computer Service Benelux heeft enkel healthcare scanners die dit via een beveiligd netwerk doen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Betere patiëntenzorg dankzij de healthcare scanner  

In elk ziekenhuis is een healthcare scanner onmisbaar. Met als resultaat meer gestroomlijnde processen waar iedere patiënt de juiste zorg krijgt op het juiste moment, in de juiste dosissen. Bestel deze en andere soorten streepjescodescanners van topmerken bij Computer Service Benelux. In ons ruime aanbod vol scanners en online te koop aangeboden printers vindt u hoogwaardige namen als Zebra, Honeywell en Toshiba Tec terug. Deze apparaten bezorgen wij desgewenst vanuit ons adres in Aartselaar (nabij Antwerpen) naar uw bedrijfsadres, waar dan ook in Vlaanderen. Na aankoop staat onze technische dienst u uiteraard graag bij in geval van vragen of moeilijkheden.

Bestel bij ons de meest geschikte scanners

Een healthcare scanner koopt u eenvoudig bij ons: vul simpelweg de offerteaanvraag in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het aankoopproces verder te zetten. Ons rechtstreeks contacteren is steeds mogelijk via telefoon (+32 (0)3 877 03 33), e-mail (info@csb.be) en ons online contactformulier.        

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.