Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Wilt u graag een streepjescodescanner kopen? In ons ruime en diverse aanbod vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Of u nu nood hebt aan een handscanner of groter exemplaar, iets met of zonder snoer, bij ons vindt u het allemaal. Neem snel een kijkje in ons aanbod.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Een kwalitatieve streepjescodescanner kopen in ons ruime aanbod

Bar- en streepjescodes zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze magazijnen en winkels. Omdat het belang van een kwalitatieve streepjescodescanner dus zeker niet mag worden onderschat, zorgen wij er bij Computer Service Benelux in Aartselaar voor dat u hier de allerbeste exemplaren op de markt kunt kopen. Van kleine scanners die gemakkelijk in uw hand passen tot grotere exemplaren met een ruimer bereik, in ons aanbod vindt u ongetwijfeld uw gading. Wilt u een keuze maken? Let dan vooral op het scanformaat en -resolutie. Bij Computer Service Benelux vindt u handscanners voor in winkels of laserscanners voor in magazijnen of industriële toepassingen. Deze laatste hebben een groter bereik. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze bijhorende etiketprinters

Vul een online offerte in

Een streepjescodescanner kopen op Computer Service Benelux is de gemakkelijkheid zelve. Vul gewoon uw online offerte in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vragen en opmerkingen zijn we ook steeds rechtstreeks te bereiken op het nummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be of middels ons online contactformulier. Voor service en support achteraf, neem gerust contact op met onze technische dienst.

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.