Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Een printer speciaal gemaakt voor het printen van etiketten levert u uiteraard betere resultaten op dan wanneer u een standaard printer zou gebruiken. Het is voor bedrijven in Vlaanderen gelukkig eenvoudig om een goede etiketprinter te bestellen. Bij Computer Service Benelux te Aartselaar kunt u een etiketprinter (soms ook wel geschreven als etikettenprinter) kopen en krijgt u deze geleverd op uw bedrijfsadres, waar ook in Vlaanderen. Neem een kijkje in ons ruime aanbod vol topmerken. De etikettenprinter die u wil kopen vindt u ongetwijfeld in ons assortiment!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Een kwalitatieve printer voor etiketten kopen voor al uw toepassingen

Wanneer u een etiketprinter gaat kopen, dan wenst u een model dat past bij de werkzaamheden van uw bedrijf in Vlaanderen. Wilt u online een printer kopen die op grote schaal etiketten voor u kan printen? Of wilt u juist een etikettenprinter kopen die maar sporadisch gebruikt hoeft te worden? In ons uitgebreide assortiment kunt u ongetwijfeld de etiketprinter bestellen die perfect past bij de noden van uw bedrijf.

Een etiketprinter bestellen die al uw hokjes afvinkt

Een etiketprinter kopen bij Computer Service Benelux zorgt ervoor dat u binnenkort etiketten kunt printen, waar in Vlaanderen uw bedrijf zich ook bevindt. Maar welke etiketprinter kunt u het beste bestellen? Er bestaan immers wel een aantal verschillende varianten. Welke etikettenprinter u het beste kunt kopen, hangt dus af van de noden van uw bedrijf. Bij ons bedrijf in Vlaanderen kunt u in elk geval de volgende etiketprinter bestellen:

  • Een compacte etikettenprinter kopen is vooral een goed idee als u regelmatig brieven en pakjes met de post verstuurd. Wilt u verzendstickers en etiketten op deze manier printen om door heel Vlaanderen rond te sturen? Dan bespaart u zichzelf heel wat tijd.
  • Een thermische etiketprinter kopen betekent dat u binnenkort hitte gebruikt voor het afdrukken van uw kaartjes en etiketten, in plaats van inkt zoals in een gewone printer.
  • Een etikettenprinter drukt meestal af in zwart-wit, om met kleur te kunnen opvallen dient u dus een kleuren-labelprinter te kopen. Dit soort printer is iets duurder, maar ook de meest kwalitatieve optie voor het printen van etiketten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van onze eigen etiketteermachines, die we zelf maken naar de wensen en eisen van iedere klant.

Koop vandaag nog uw gloednieuwe printer voor etiketten

Wilt u een etiketprinter bestellen bij Computer Service Benelux (of onze andere kantoorbenodigdheden)? Vul dan eerst ons online offerte-aanvraagformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de aankoop van uw printer voor etiketten vlot rond te maken. U kunt ons zelf ook steeds bereiken op ons nummer +32 (0)3 877 03 33, e-mailadres info@csb.be of door het contactformulier in te vullen. Bij ons een etikettenprinter kopen betekent ook dat u achteraf steeds toegang heeft tot onze technische dienst in geval van vragen of problemen. Het bestellen en kopen van een etiketprinter of eender welk ander product bij Computer Service Benelux verloopt vlot en veilig dankzij onze jarenlange ervaring.  

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.