Levering in heel Vlaanderen
Eigen- én merkproducten
In-house technische dienst

Wilt u de meest kwalitatieve etiketteermachine voor uw bedrijf in Vlaanderen kopen? Doe dit dan bij Computer Service Benelux in Aartselaar. In ons uitgebreide gamma aan printers, scanners en andere magazijnautomatisatie-benodigdheden kunt u ook de etiketteermachine bestellen die bij uw onderneming in Vlaanderen past.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Een apparaat met vele voordelen   

Bij Computer Service Benelux kunt u zowel de handmatige als machinale etiketteermachine vinden en kopen. Deze eerste is handig voor kleinere volumes, deze laatste kunt u het beste bestellen als u een etiketteermachine wil inzetten voor grote oplages die verspreid zullen worden over heel Vlaanderen en daarbuiten. Wij verkopen geen standaardmodellen, maar bouwen deze zelf op maat. Vertel ons wat de vorm is van uw product dat geëtiketteerd dient te worden, hoeveel etiketten per product gebruikt moeten worden, welke grootte deze zijn, hoe snel dit idealiter gebeurt en meer. Dan gaan wij aan de slag op basis van al deze wensen en eisen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kwalitatieve etiketprinters en labelmachines die helemaal compatibel zijn met de etiketteermachine die u bij ons kunt bestellen. Daarnaast kunt u steeds terecht bij onze technische dienst wanneer u achteraf hulp nodig hebt of met vragen zit. 

Koop bij ons de geknipte etiketteermachine voor uw onderneming

Bent u klaar om een eersteklas etiketteermachine te kopen voor uw bedrijf in Vlaanderen? Contacteer ons dan door te bellen naar +32 (0)3 877 03 33, een e-mail te sturen naar info@csb.be, of door ons contactformulier in te vullen. Een etiketteermachine bestellen die 100% past bij de werkzaamheden van uw onderneming was nog nooit zo eenvoudig!  

    Alle velden met (*) zijn verplicht in te vullen.